Billede af en fin snemand

Vinterferien på bibliotekerne

Som altid sørger biblioteket for familieunderholdningen i vinterferien.

Den kolde ferie er lige om hjørnet, og selvfølgelig har vi masser af aktiviteter, workshops, film, teater og hygge klar til jer alle sammen og jeres børn.

Bibliotek+ - Lego og heste

Bibliotek+ er som altid med på beatet og lukker onsdag 16. februar kl. 13-16 dørene op for et sjovt Lego-arrangement for store børnehavebørn. Anne kommer og bygger med børnene, og vi garanterer en kreativ og hyggelig eftermiddag.

Søndag 20. februar kl. 14-15:30 kan du møde naturhestene ved hestefolden i Høje Gladsaxe Parken, hvor dyrepasseren, en biolog og gæve folk fra Grønt Idé Center tilbyder både aktiviteter og information både for børn, unge og voksne.

Gladsaxe Hovedbibliotek – teater, krea og fastelavnsmasker

Allerede søndag 20. februar tager Hovedbiblioteket hul på forberedelserne til fastelavn. Mellem 13:30 og 16:30 kan børn fra 3 år komme og lave deres egne fastelavnsmasker.

De teaterglade børn i alderen 0-4 inviteres lørdag 12. februar til poetisk børneteater med Art Hotel, der står for forestillingen ”Rundt og rundt”. Der er forestillinger både 10:15 og 11:30.

Som altid er der også krea for alle pengene med Tirsdagstingen, der er et åbent værksted for børn og deres voksne. Det foregår tirsdag 15. februar 15:30-18:30.

Film, teater og hygge i Bibliografen

Der er selvfølgelig masser af herlige børnefilm på programmet i vinterferien i Bibliografen: Det musikalske hit ”Syng 2”, det danske science fiction-eventyr ”Robotbror” baseret på bog af Morten Dürr og den herlige og farverige animationsfilm ”Pils Eventyr”. Filmene kører alle dage i ferien, så der er rig mulighed for at fange dem alle sammen. Læs mere på bibliografens hjemmeside.

Biblioteket byder også på dejligt børneteater, når Randers Teater træder ind på de skrå brædder med forestillingen ”En heldig kartoffel”, der byder på humor og musikalske indslag for de 3-5 årige.

Torsdag 17. februar er der derudover mulighed for at være kreativ med hele familien, når Bibliografen inviterer hele familien til krea-workshop.

Værebro Bibliotek – perler og quiz

Værebro Bibliotek byder dig og din familie på en frisk vintergåtur i Smørmosen med en hyggelig sms-quiz. Der er mulighed for at vinde to biografbilletter til Bibliografen inkl. popcorn og sodavand. Ruten starter og slutter ved Værebro Bibliotek og er på ca. 2km. Quizzen kører i hele februar. Læs mere om, hvordan du deltager her på hjemmesiden.

Vi ses på bibliotekerne i vinterferien!