Verdens Folkekøkken

Verdens Folkekøkken - vær med!

16.02.23
Vil du lave mad til kulturhusets folkekøkken og fortælle om det din forening eller gruppe brænder for?

Telefonfabrikken ønsker at arrangere et folkekøkken for borgere i Gladsaxe Kommune, hvor vi kan mødes over maden og lærer hinanden at kende. 

Folkekøkkenet afholdes en gang i måneden i Drop Inn fra kl. 18-21. Du kan som forening eller gruppe deltage een gang eller flere gange efter interesse. Dato afhænger af jeres ønsker.

Tilbered og præsentér et måltid med en fortælling 

Alle er velkommen til at arrangere en folkekøkken. I skal blot have en interesse for mad og have lyst til at tilberede og præsentere en særlig egnsret for ca. 30-50 gæster.

Fortæl om jer og det i brænder for

Som vært for Verdens Folkekøkken får I mulighed for at fortælle lige præcis, hvad det er jeres forening eller gruppe står for og arbejder med. I får mulighed for at gøre opmærksom på jer og måske, som en bonus, endda hverve nye medlemmer til jeres forening eller gruppe.

Tilmeldelse

Ring til Sissel på 2487 4052 eller skriv til siswol@gladsaxe.dk, hvis du og din forening har interesse i at servere et måltid som man laver det i fx Sierra Leone, Thy, Afghanistan, Grønland, Sønderjylland, Egypten eller et helt syvende sted.

Vi glæder os til at høre fra jer og ikke mindst til at smage på maden!