Oplevelser i efterårsferien

06.10.22
Gladsaxe Bibliotekerne byder på masser af sjove aktiviteter og arrangementer i efterårsferien

Vi har skruet ekstra op for hyggen på bibliotekerne i skolernes efterårsferie, hvor der er masser at gi' sig til for børn og børnefamilier - lige fra kreative sysler til fremstilling af æblemost

Krea, bogstavjagt og gaming 

På Hovedbiblioteket er der hver dag i ferien mulighed for at være kreativ med blade, kastanjer og andre naturmaterialer, som I kan lave flotte ting af. Vi stiller materialer og gode idéer frem på bordene i børneudlånet, så det er lige til at gå i gang med. 

Læs mere

De større børn kan hygge sig med at gå på jagt efter bogstaver i børnebiblioteket, som til sammen danner et ord – så har de samtidig mulighed for at være med i lodtrækningen om fede bogpræmier. Læs mere

Er gaming lige sagen kan vi anbefale et besøg i Bibliografen i efterårsferien, hvor I kan slå jer løs i det hæsblæsende virtual reality spil Beat Saber og prøve andre sjove konsolspil i spiltårnet. Vi har også sat kreabordet frem med masser af gode idéer til efterårssysler - lige til at hygge sig med, inden en film måske?

Læs mere om efterårsferie i Bibliografen

Lækker æblemost og flotte fuglehuse

Mange fugle mangler naturlige redersteder, men vi kan hjælpe dem med at sætte fuglehuse op. Lørdag den 15. oktober kan I komme og bygge jeres helt eget flotte fuglehus til haven sammen med grønt IDÉcenter og Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe.

Læs mere og bestil billet 

Har I flere æbler end I kan spise, kan I tage dem med i Bibliotekshaven onsdag den 19. oktober, hvor Lokal Agenda 21 kommer med deres fire æblemosterier. Vi hygger med at lave æblerne om til dejlig æblemost, som I kan tage med hjem. 

Læs mere om æblemosteri i Bibliotekshaven

Varm op til halloween

Vi nærmer os den uhyggeligste tid på året, og på Mørkhøj Bibliotek kan I fra 20.-22. oktober komme og lave jeres egne fine mumielygter, der kan lyse op i vindueskarmen eller på trappestenen. 

Læs mere og find info om tidspunkter

Søndag den 23. oktober er der også halloweenhygge i børneudlånet på hovedbiblioteket, hvor I kan komme og forvandle WC-ruller til uhyggelige flagermus, som hænger med hovedet nedad.

Læs mere