Ledige stillinger

Job hos Gladsaxe Bibliotekerne

Gladsaxe Hovedbibliotek søger vikar for børnebibliotekar

Gladsaxe Hovedbiblioteket er et moderne folkebibliotek med mange borgere, der bruger og præger de fysiske og digitale tilbud i huset, i Bibliotekshaven, på vores hjemmeside og i andre digitale rum. Borgerne møder også biblioteket hos vores mange lokale samarbejdspartnere. Aktuelt er Hovedbiblioteket i gang med etablering af sorteringsanlæg samt forberedelse til intelligent materialestyring og flydende materialebestand.

Børnebiblioteket har fokus på personlig formidling til børn og deres voksne, leg ude og inde, kreativitet og en legende tilgang til børnelitteraturen.

Vikariatet er delt i to:

Første periode, frem til august/september 2019, primært med fokus på

  • publikumsbetjening af borgere i alle aldre
  • udstilling og formidling af bøger og andre materialer
  • materialepleje i Børne- og Musikafdelingen

Anden periode, frem til 31. juli 2020, udvides stillingen med 

  • planlægning og afvikling af arrangementer for børn og børnefamilier
  • deltagelse i samarbejdsprojekt om early literacy med historiefortælling og oplæsning for børnehavebørn
  • formidling af børnelitteratur for indskoling og mellemtrin hos os og i skolerne
  • samarbejde med Gladsaxe Familie og Ungecenter.

Vi søger en bibliotekar eller en biblioteksformidler med anden relevant uddannelse og dokumenteret erfaring, herunder erfaring med Cicero, fra lignende stilling på folkebibliotek.

Vikariatet er ledigt fra 18. marts 2019, eller snarest derefter, til 31. juli 2020. Det er på 30 timer pr. uge med 1-2 aftenvagter til kl. 19 samt vagt hver 5. lørdag i sommerhalvåret og hver 5. weekend i vinterhalvåret.

Gladsaxe Bibliotekerne består af Hovedbiblioteket, tre filialer og en biograf/bibliotek. Gladsaxe Bibliotekerne er organiseret i tværfaglige afdelinger i de fem huse, og derudover arbejder vi i tværgående teams med særligt fokus udvikling og koordinering af kommunikation, arrangementer, læring og logistik.

Spørgsmål til vikariatet kan stilles til leder af Børne- og Musikafdelingen Rikke Lene Larsen, tlf. 2745 3709.

Send din ansøgning via stillingsopslaget på www.gladsaxe.dk senest 6. marts 2019 kl. 12.00. Samtaler afholdes tirsdag d. 12. marts. Vi glæder os til at høre fra dig.

I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid