Foto: Lea Meiland

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
60 kr.
Lokalitet
Under Skyen
Target
For voksne
Litteratur & foredrag

Charlotte Weitze: Rosarium

03.05.22
Mød forfatteren bag Rosarium, som er indstillet til DR romanprisen.

Mød forfatter Charlotte Weitze, hvis seneste roman 'Rosarium' er indstillet til DR romanprisen. En roman, der blander faktuel viden om planter med en vildtvoksende fortælling.

Gennem de forskellige fortællestemmer løber en dragning mod naturen og de kredsløb, mennesker ikke kan se, men som vi er afhængige af.

Naturen er større end mennesket, og vi er som art blot et fnug i jordens lange fortælling. Læseren bliver klogere på svampemycelier, rodnet og træers evne til at kommunikere med hinanden om fare, akacietræets evne til at producere gift for at holde antiloperne væk i tørre tider og meget andet.

Arrangementet består af oplæsning, samtale mellem forfatteren og litteraturformidler Daniel Boysen samt mulighed for spørgsmål fra publikum.

Du behøver ikke at have læst romanen på forhånd.

 

En del af Videnskabsår22

I april og maj sætter biblioteker over hele landet fokus på videnskaben for at skabe nysgerrighed og interesse for naturvidenskab og forskning hos alle familier i Danmark. Se hvilke andre arrangementer, som sætter fokus på videnskaben i vores arrangementskalender.

Tags