Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
70 kr.
Lokalitet
Store sal
Target
For voksne
Litteratur & foredrag

Tom Buk-Swienty: Safari fra helvede

21.11.22
Kom tæt på et stykke glemt verdenshistorie fortalt af en fremragende historieformidler 

Den populære forfatter Tom Buk-Swienty fortæller den utrolige historie om de knap 30 sønderjyder, der – forklædt som danske sømænd i det tyske kejserriges tjeneste – blev sendt på en hemmelig, halsbrækkende mission til kolonien Tysk Østafrika under 1. Verdenskrig. Foran sig på et maskeret skib havde de 25.000 sømil, Nordatlanten, Sydatlanten, Kap det Gode Håb og Det Indiske Ocean – og mod sig Royal Navy. 

Tom Buk-Swienty skildrer sønderjydernes dramatiske og farefulde sørejse og senere fodrejse gennem det afrikanske vildnis i sin nye bog ’Safari fra helvede’.  Denne aften tager han os helt tæt på dette ejendommelige og i dag så godt som glemte stykke verdenshistorie. Glæd dig til et levende foredrag af en fremragende formidler! 

Om foredragsholderen 

Tom Buk-Swienty er prisvindende forfatter, historiker og journalist. I sine bøger trækker han på sin baggrund som historiker, når han i fortællende stil udfolder historien f.eks. begivenheder omkring krigen i 1864, i historierne om Kaptajn Wilhelm Dinesen og hans børn og senest i bogen om sønderjydernes mission i Østafrika. Han er tilmed en efterspurgt foredragsholder grundet sine nærværende og levende fortællinger.