Om Bibliografen

Om Bibliografen

Bibliografen er et helt særligt kulturhus med bibliotek og biograf under et tag. Et vaskeægte oplevelseshus med lange åbningstider, plads til den nyeste litteratur, de nyeste film i moderne biografsale, spændende arrangementer, hyggelig leg, heftige computerspil, gode læsestunder og ikke mindst frisk kaffe og popcorn i caféen.

Særlige forholdsregler i forhold til Covid 19.

Vi vil meget gerne sikre, at I alle får en tryg biografoplevelse og derfor indfører vi en række forholdsregler, som gør at gæster og personale kan følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer.
I henhold til myndighedernes anbefaling, indfører vi et maksimalt antal for gæster i salene. Der vil være ekstra afstand i form af tomme sæder mellem biografens gæster. Man kan dog sagtens købe samlede billetter, så man kan sidde sammen med de man køber billetten med. 

For at mindske kødannelser, sammenstimling og fysisk kontakt i vores caféområde, opfordrer vi til, at man køber sine billetter online, før man ankommer til Bibliografen. Vi scanner herefter din billet ved indgangen til salen. Vi opfordrer til at man går direkte fra billetsalget til salen eller venter udendørs, indtil filmen starter. Vi opfordrer desuden til betaling med betalingskort eller mobilepay.

Efter forestillingen vil man blive lukket ud af biografsalens sidedøre og bagdøre.

Vi opfordrer jer alle til at følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer for hygiejne, adfærd og afstand.

Publikum, der er i en forhøjet og udsat risiko for COVID-19, skal udvise stor forsigtighed ved biografbesøg.

Diverse information vil findes på skiltning i biografen.
 

Bibliografen er et hyggeligt sted at være

Du kan også nyde Gadehaven uden for Bibliografen eller deltage i spændende workshops i vores Film- og Medieværksted. Hvis du har god tid inden filmen, kan du bruge tiden på de nyeste tidsskrifter, dagens aviser, eller blot gå på opdagelse på bibliotekets hylder.

Vi har desuden en række klubber for både litteraturinteresserede, de filmtossede, de storstrikkende og børnefamilier. 

Lidt om vores historie

Huset åbnede for første gang dørene 6. februar 2010. Før det havde Gladsaxe Bio ligget på samme adresse siden 1972, men i 2010 flyttede biblioteket også ind. Nu var film og litteratur samlet under samme tag, og du møder ofte det samme personale i både bibliotek og biograf. 

Husk: Vi er altid glade for at se dig!
 

 Følg Bibliografen på de sociale medier: 

  
 
  eller hent Bibliografens app: