Gladsaxe Rejseklub

Kom verden rundt med Gladsaxe Rejseklub.

Kom til spændende rejseforedrag, inspiration, erfaringsudveksling og rejseplanlægning i Gladsaxe Rejseklub.

 

Alt sammen i et hyggeligt socialt samvær med andre rejseglade. 
Gladsaxe Rejseklub arrangerer ikke rejser, men skal ses som en inspirationskilde for alle, som kan lide at rejse.

I klubben får du masser af inspiration og der er rig mulighed for at udveksle erfaringer i et socialt forum. Klubben tager forskellige rejserelaterede emner op, blandt andet via oplægsholdere og ikke mindst de mange personlige erfaringer.

Klubben har normalt tre temaarrangementer om foråret og tre om efteråret, der alle afholdes på Gladsaxe Hovedbibliotek i området "Under Skyen".

I efteråret 2021 er følgende temaarrangementer planlagt:

Tirsdag 31. august kl. 19: På tur "Danmark rundt" v/ Arne Fogt

Tirsdag 26. oktober kl. 19: Tag med på en anderledes rejse til Peru v/ Lonnie Hjort

Tirsdag 7. december kl. 19: Tag spontaniteten og sjælen med på rejsen v/ Niels Høyrup 

En planlægningsgruppe, som består af frivillige, står for arrangementerne, og alle er meget velkomne til at komme med forslag til kommende temaer eller at byde sig til som oplægsholder, hvis man har været på en spændende rejse, andre kan have glæde af at høre om.

Temaarrangementerne annonceres bl.a. via Gladsaxe Bibliotekernes nyhedsbrev og facebookside.

Sådan tilmelder du dig et temaarrangement i rejseklubben:
For at tilmelde dig et arrangement i rejseklubben skal du være medlem af klubben. Det er gratis at være medlem, og du tilmelder dig enten ved at skrive til gladsaxerejseklub@gmail.com eller ved at kontakte formand Marianne H. Nissen på telefon 20 66 08 97. Medlemmer af klubben tilmelder sig via nemTilmeld. Tilmelding bekræftes af en mail, som du får tilsendt inden arrangementet.

Hvis du ønsker at vide mere, eller se hvilke temaarrangementer rejseklubben afholder,  kan du gå ind på Gladsaxe Rejseklubs hjemmeside eller facebookside og følge klubben her.  

Du er også velkommen til at kontakte klubben på gladsaxerejseklub@gmail.com eller via klubbens kontaktperson, Marianne H. Nissen, på mobil 20 66 08 97. 

Vi glæder os til at se dig i Gladsaxe Rejseklub!

Foto:Thomas Vilhelm/Specialphoto