Gladsaxe Rejseklub

Kom verden rundt med Gladsaxe Rejseklub. Kom til spændende rejseforedrag, inspiration, erfaringsudveksling og rejseplanlægning i Gladsaxe Rejseklub. Alt sammen i et hyggeligt socialt samvær med andre rejseglade. Gladsaxe Rejseklub arrangerer ikke rejser, men skal ses som en inspirationskilde for alle, som kan lide at rejse.

I klubben får du masser af inspiration og der er rig mulighed for at udveksle erfaringer i et socialt forum. Klubben tager forskellige rejserelaterede emner op, blandt andet via oplægsholdere og ikke mindst de mange personlige erfaringer.

Klubben har tre temaarrangementer om foråret og tre om efteråret, der alle afholdes på Gladsaxe Hovedbibliotek.

Programmet for efteråret 2019 er:

Tirsdag 17. september kl. 19 på Hovedbiblioteket "Under Skyen": 
Egypten v/oplægsholder Yvonne Bekner

Tirsdag 22. oktober kl. 19 på Hovedbiblioteket "Under Skyen": 
Turen går til Argentina, Chile og Påskeøen v/oplægsholder Finn T. Sørensen

Tirsdag 26. november kl. 19 på Hovedbiblioteket "Under Skyen": 
Hurtigruten til Norge v/oplægsholder Ove Johanneson

Der er gratis adgang og alle er velkomne.

Læs mere om de enkelte temaarrangementer for efteråret 2019 i rejseklubbens folder:  PDF icongladsaxe_rejseklub_efteraarsfolder_2019.pdf

En planlægningsgruppe, som består af frivillige, står for arrangementerne, og alle er meget velkomne til at komme med forslag til kommende temaer eller at byde sig til som oplægsholder, hvis man har været på en spændende rejse, andre kan have glæde af at høre om.

Temaarrangementerne annonceres i lokalpressen og i Gladsaxe Bibliotekernes nyhedsbrev.

Hvis du ønsker at vide mere, eller se hvilke temaarrangementer rejseklubben afholder,  kan du gå ind på Gladsaxe Rejseklubs hjemmeside eller facebookside og følge klubben her.  

Du er også velkommen til at kontakte os på gladsaxerejseklub@gmail.com eller via klubbens kontaktperson, Marianne H. Nissen, på mobil 20 66 08 97. 

Vi glæder os til at se dig i Gladsaxe Rejseklub!

Foto:Thomas Vilhelm/Specialphoto