Biblioteket

Biblioteket er en hyggelig oase i Høje Gladsaxe, hvor der er både er plads til de læselystne, børnefamilierne, lektie- og avislæserne og dig, der gerne vil hygge med et brætspil.

På biblioteket finder du en fin og forskelligartet samling fra de nyeste krimier og biografier til ungdomsromer og pegebøger til familiens mindste. Det vi ikke har, bestiller vi gerne hjem til dig. Vores medarbejdere står klar med inspiration og hjælp til at finde de rette materialer.

Vores medarbejdere er altid klar til en snak, hvad enten du mangler inspiration til nyt læsestof, bøger til dit barns første læsning eller skal bestille materialer hjem til din skoleopgave.

For hele familien

Tag med familien på besøg i bibliotekets børneområde, hvor I kan gå på jagt efter de næste godnathistorier, læse højt, spille spil og lege i det hyggelige teaterhjørne.

Børnebiblioteket i BIBLIOTEK+

 

Plads til læseheste

På biblioteket finder du en fin og forskelligartet samling fra de nyeste krimier og biografier til ungdomsromer og pegebøger til familiens mindste. Det vi ikke har, bestiller vi gerne hjem til dig.

Blandt rækkerne med littatur finder du indbydende læsekroge, hvor du kan slå dig ned med en bog eller dagens avis og en kop kaffe. Du er også velkommen i vores læsekredse, hvor du kan dele dine læseoplevelser med andre lokale læseheste.

Læsehjørne på Bibliotek+