Om BIBLIOTEK+

Velkommen til BIBLIOTEK+

BIBLIOTEK+ - Et fælles mødested

BIBLIOTEK+ er hele Gladsaxes kulturelle og sociale mødested. Her er bibliotek, sociale aktiviteter, sundhedstilbud, foreninger, klubber og ildsjæle samlet under samme tag. Her kan du møde din nabo, borgere fra resten af kommunen, engagerede foreninger og ildsjæle, lokalbetjenten og forskellige kommunale medarbejdere. Og hvis den, du søger, ikke lige er i huset, kan vi altid hjælpe dig på rette vej.

Læs mere om, hvem du kan møde i huset og find kontaktinfo under ’Hvem bor i Huset?’

Hvordan kan jeg bruge BIBLIOTEK+?

I BIBLIOTEK+ er der noget at mødes om og nogen at mødes med. Om det er til fælles madlavning i køkkenet, strikkecafé eller brætspilsdyst ved cafébordene. Om det er til børneteater, huskoncert, fotoudstilling eller anbefalinger til din næste læseoplevelse. Kun fantasien sætter grænser.

Plads til den gode idé

BIBLIOTEK+ stiller rammer til rådighed for den gode idé, det sjove projekt, det nye fællesskab eller de hyggelige aktiviteter. Her er højt til loftet og plads til forskellighed.

BIBLIOTEK+ udvikler sig hele tiden – og skabes af os alle i fællesskab. Vi glæder os til sammen at skabe et samlingssted og høre hvordan du, din forening, klub eller nabo har lyst til at være en del af huset.