Rock Lytteklub

.

Gladsaxe Bibliotekerne fortsætter den succesfulde Rock Lytteklub. Klubben minder om en læse/romanklub, blot med rockmusik og lytteoplevelser i fokus. Hver måned vælges noget musik, som bliver lyttet til og diskuteret. Det kan være et album, en kunstner, en undergenre eller lignende. I lytteklubben er der intet facit.

Hvem kan være med?

Lytteklubben er for alle. Det kræver ingen musikalske forudsætninger for at deltage, kun at du har lyst til at lytte sammen med andre og snakke om musikken. Bibliotekarerne Martin Verner Hansen, Tobias Enevoldsen eller en frivillig i klubben introducerer musikken. Der er fri diskussion og rig mulighed for at dele egen viden og holdninger.

Hvordan foregår møderne?

Rock Lytteklubben er planlagt til fire gange i vinter/forår 2022. Der er udvalgt et emne til den første gang. Bibliotekarerne modtager gerne forslag til emner for resten af forløbet.

Hvornår mødes klubben?

Alle klubaftener afholdes på Gladsaxe Hovedbibliotek (musikudlånet) udvalgte onsdage kl. 18.30 – 20.30. Det er gratis at deltage i lytteklubben, men tilmelding er nødvendig.

Lytteklub – vinter/forår 2022:

Onsdag d. 9. februar kl. 18:30-20:30, Hovedbiblioteket - Under Skyen (”Året der gik – i musik”)

Onsdag d. 16. marts kl. 18:30-20:30, Hovedbiblioteket - Under Skyen

Onsdag d. 20. april kl. 18:30-20:30, Hovedbiblioteket - Under Skyen

Onsdag d. 11. maj  kl. 18:30-20:30, Hovedbiblioteket - Under Skyen

Alle deltagere i lytteklubben vil blive kontaktet pr. mail eller telefon før første klubaften


Tilmelding sendes til Martin Verner Hansen